The Mortal Instruments; City of Bones - Cassandra ClareHandlinga;

 

Clary Fray, en femten år gammel jente med kun en venn, er på en fest hvor hun er vitne til et mord, men ingen andre enn hun, morderene og offeret så det. Også liket forsvinner sporløst, til og med blodet er borte. Morderene kaller seg selv for skyggejegere, og er fulle av svarte merker på kroppen.

Bare noen dager senere forsvinner moren, og onde demoner angriper Clary. Hun søker hjelp hos disse skyggejegerne og får vite om en verden hun har blitt skjult ifra, og får vite sannheten om henne, moren og fortiden hennes.

 

Boka;

 
Min mening;

 

Serien er på seks bøker; City of Bones, Ashes, Glass, Fallen Angels, Lost Souls & Heavenly Fire. Clare skriver på en spennende, morsom måte. Alle karakterne er noe for seg selv, og de kommer frem med følelsene sine mest når de er sinte. Bøkene er nokså tykke, men de er verdig å lese. Clary's oppdagelse om denne nye verdenen og siden av hennes mor beveger seg raskt i merkelige retninger som forvirrer ikke bare henne, men de andre rundt henne. Hun forvandles ifra å være en ordinær New York jente til en som ser verden med klare øyner - tåken forsvinner ifra henne.

Jeg liker boka godt. Mange skriker at Clary er en Mary Sue rolle, men jeg mener hun ikke er det. (For dere som ikke vet hva Mary Sue rolle er; En rolle som er perfekt på alle måter). Alle gjør feilsteg og sier ting de ikke mener, samme med Clary og de andre i boka\bøkene. Bare de tre første bøkene er oversatt, og jeg har lest de tre, og venter på den fjerde (jeg vet den engelske versjonen er bedre, men jeg sliter med å lese engelsk). Jeg anbefaler denne bokserien for alle dere som elsker spenning, action og romanse.

 

Victoria S.

2 kommentarer

06.01.2014 kl.18:32

Så fint å komme over et innlegg av noen som er enig med meg angående denne boka =)

Jeg kunne ikke sagt det bedre selv. Jeg satt bare å nikket og tenkte "ja, helt enig" mens jeg leste.

Jeg virkelig gleder meg til å få lest resten av serien! Jeg har bare lest den første, skal lese alle når den siste boka kommer ut ;)

Victoria S.

06.01.2014 kl.23:40

Anonym: Jeg har alle tre bøkene (De som er oversatt til norsk) i bokhylla, og jeg liker dem alle tre. Gleder meg mye til "City of Fallen Angel".

Skriv en ny kommentar

hits